Nyt on vihdoin paljastunut loistavin tapa kruunata Pykälä-viikko! Mielettömän perjantaiviinin nautinta tänään, huomenna ja sunnuntaina korostaa parhaita puoliasi ja vie väsymyksen pois.

Esittelyssä on australialainen valkoviini Rosemount GTR. Ja nyt ei todellakaan puhuta kaupallisesta autosimulaatiopelistä. Kyseinen viini tosin sopii erityisen hyvin Saksalaisten autoratojen yhteyteen. Pitkillä suorilla on suositeltava 300km/h nopeudessa nauttia muutama kulaus, jotta jännitys eteen tulevasta jyrkästä käännöksestä poistuisi pitkäksi aikaa. 

Kyseessä on siis makea valkoviini, jossa sekä tuoksu että maku ovat erittäin yksinkertaisia sekä aromirikkaita.

Ajopelien lisäksi viini sopii erityisen hyvin hidastempoisiin sotapeleihin ja roolipeleihin. Nopeatempoisiin peleihin, joissa vastustajina on 12-vuotiaita energiajuomien suurkuluttajia, kannattaa varata jotakin vauhdikkaampaa kuin viini.

Pelien lisäksi viiniä on suositeltu kokeiltavan "itämaisen" ruuan kanssa, mutta päätarkoituksena suosittelen vain normaalia seurustelua ystävien kanssa. Parisuhdeseurusteluun tämä viini ei tuo sitä toivottua kipinää.

Maku on yksinkertaisesti hedelmäinen pommi, mikä tekee siitä suositun myös espanjalaisten alaikäisten seurassa.
 
Pakkaus on normaali lasipullo, joten sitä ei kannata käyttää jälkikäteen vesipullona. Pakkaus ei myöskään ole niin kaunis, että pullo sopisi koristeeksi.

Hinta: 7-10 euroa riippuen oletko täysi-ikäinen vai et (0,75 l)

Elämälle!


(Kuva: Alko)